Adresa: Chişinău, str. Uzinelor 167
Tel.: 0-800-80-800 APEL GRATUIT



DESPRE COMPANIE

Bere Chişinău este un produs al companiei Efes Vitanta Moldova Brewery S.A., care este parte a grupului «Efes Beverage Group» - unul din cei mai importanți producători de bere și băuturi răcoritoare din Turcia și spațiul CSI.

Prima fabrică de bere din Moldova, de unde își trage originile actuala companie Efes Vitanta Moldova Brewery, a fost fondată în 1873 de către un întreprinzător german. Abia peste un secol, în anul 1974, prin fuzionarea fabricii vechi de bere cu cea nouă, au fost puse bazele actualei companii. Pe parcurs, fabrica a fost modernizată considerabil, noile utilaje de producție permițând o creștere substanțială a capacităților de producție și calității produselor. Mărcile fabricii au fost desemnate pentru calitate cu numeroase medalii de aur, argint și bronz, de la zeci de expoziții și târguri internaționale.

O nouă etapă în istoria companiei și a mărcii Chișinău începe în anul 2003, cînd “Efes Beverage Group”, unul din cei mai mari producători de bere de pe piața Europeană, achiziționează pachetul majoritar de acțiuni al companiei “Vitanta Intravest”, din acest mariaj rezultând noua companie “Efes Vitanta Moldova Brewery”. Această schimbare a adus un suflu nou în companie și a ridicat și mai mult standardele de calitate practicate, fapt confirmat de primirea Certificatului ISO 9001 de implementare a unui sistem performant de management al calității, în noiembrie 2004.

În 2012 companiile internaţionale de producere a berii SABMiller şi Anadolu Efes au încheiat acordul de alianţă care vizează dezvoltarea afacerilor în Turcia, Rusia, CSI, Asia Centrală şi Orientul Mijlociu. Ca rezultat, Anadolu Efes îşi extinde acoperirea geografică şi îşi consolidează pozițiile în ţările unde activează. În Republica Moldova, încheierea acestei alianțe a însemnat faptul că compania Efes Vitanta Moldova Brewery, devine distribuitor exclusiv pentru mărcile de bere care aparţin companiei SABMiller.

Astăzi, Efes Vitanta Moldova Brewery este cel mai mare producător de bere local și una din cele mai admirate companii din Republica Moldova, cu o contribuție considerabilă la bugetul statului și o companie cu responsabilitate socială care întreprinde numeroase inițiative spre binele societății.

Marca Bere Chișinău, care poartă cu mândrie numele capitalei țării, este cea mai consumată și preferată marcă de bere în Republica Moldova. Marca Bere Chişinău își propune să devină o sursă de optimism și mândrie pentru moldoveni.

Mai multe detalii despre compania Efes Vitanta Moldova Brewery S.A. le găsiţi la adresa web www.EfesMoldova.md

PENTRU A PUTEA ACCESA ACEST SITE TREBUIE SĂ AVEȚI VÂRSTA DE CEL PUȚIN 18 ANI ÎMPLINIȚI!